Login

ONS VERHAAL

Starten met webinars

Webinars zijn er in soorten en maten. Bij DYHme kan je op een eenvoudige en goedkope manier ontdekken wat webinars voor jou kunnen betekenen. Je kunt zelf leren om webinars uit te voeren en te ontwerpen.

Webinars zijn voor ons niet een middel om alleen ‘een verhaal’ te verkondigen, maar een manier om te communiceren, om mensen te inspireren, te bewegen, aan het denken te zetten, te helpen bij het nemen van hun volgende stap.

Het ontwerpen en uitvoeren van een webinar is niet moeilijk, maar er zijn veel dingen waar je op moet letten. Wij voeren webinars uit met Adobe Connect, iLinc en op verzoek met andere software.

Bij blijven 

’21st century skills’ zijn nodig om effectief te werken en te leren in de wereld van vandaag en morgen. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen ‘bijblijven’ door een aantal van die skills te leren. Door de Europese commissie is globaal aangegeven wat die ‘skills’ zijn:

  1. Samenwerken
  2. Probleemoplossend vermogen
  3. ICT-geletterdheid
  4. Creativiteit
  5. Kritisch denken
  6. Omgaan met informatie
  7. Communicatie
  8. Sociale en culturele vaardigheden

Waarom online lessen*?

Er is meer behoefte aan specialistische opleidingen. Deze opleidingen trekken studenten uit het heel Nederland. Wanneer deze opleidingen online in de virtuele klas worden gegeven dan kunnen meer studenten deelnemen

Voor werkgevers is het fijn om goed opgeleide mensen aan het werk te kunnen zetten. Daardoor kunnen deze bedrijven en organisaties zich beter en sneller ontwikkelen.

De opleidingsorganisatie is er bij gebaat dat opleiding goed aansluit bij de studenten anno nu en de huidige vraag van de werkgevers. Middels online lessen gaat dat makkelijker en efficiënter.

*ook trainingen

CURSUSSEN

DYHME VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Ook voor groepen

DYHme cursussen zijn er ook voor groepen. Mail ons voor een groepstoegang. Cursussen of webinars kunnen ook op maat gemaakt worden. Mail voor informatie:

DYHME VOOR JOU

DYHme is er voor iedereen die zich wil bekwamen in het geven van webinars, van online trainingen en het opzetten van virtuele klassen. De cursussen zijn voor individuen en voor groepen.

De cursussen zijn vooral gericht op mensen boven de 30 jaar die pas later de digitale wereld zijn gaan ontdekken.

© 2016 DYHMe.com | All rights reserved. |  Disclaimer
7398d39a0a18724a352af2695700030ezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Spring naar werkbalk