Login

ONS VERHAAL

Wij helpen bij online vergaderen

XWebinar.nl ontwikkelt samen met Digidoen en Barbara Alberts Office Support (BAOS) cursussen om het online vergaderen makkelijk en professioneel te maken. Geen uitgebreide trainingen, maar ondersteuning met een grote “doe” factor.

 

 

Online trainingen voor jou

De online trainingen – e-learning- op DYHMe ondersteunen ons werk in de live en online trainingen die we organiseren. Mis je iets in je kennis of vaardigheden, dan biedt Dyhme uitkomst om je even op het juiste niveau te brengen. Weet je het al, dan sla je het over.

STARTEN MET ONLINE VERGADEREN

Meld je aan voor de Zandbak sessies

Hoe is het om online te vergaderen? Wat kan je er mee? Ontdek het tijdens een online “Zandbak sessie”. Meedoen is gratis maar niet vrijblijvend. Graag minimaal 24 uur van te voren afmelden als je niet kunt komen en je voorbereiden door instructies te volgen. De sessie duurt maximaal een uur. Als je het na 10 minuten gezien hebt is het ook OK.

Starten met online vergaderen in 5 sessies.

In 5 online sessies ga je de basics leren van online vergaderen. Je gaat direct aan de slag met je eigen plannen. Een facilitator van ons helpt om iedreen aan de gang te krijgen, om afspraken te maken, vaardigheden te verwerven en prettig en effectief te communiceren.

Kennismakingsprijs: 250,- excl. BTW per persoon.

Maximaal 7 deelnemers

DYHME VOOR JOU

DYHME VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

© 2016 DYHMe.com | All rights reserved. |  Disclaimer
venenatis, elementum Nullam tristique libero accumsan dictum dapibus ipsum ut
Spring naar toolbar