Login

Voor organisaties en bedrijven

Alle informatie over groepsabonnementen, cursussen op maat en meer voor organisaties en bedrijven.

Met een groep een cursus doen?

De cursussen die je koopt bij DYHMe Academy mogen worden gevolgd door één persoon. Daarmee ga je mee akkoord in onze algemene voorwaarden op het moment dat je een cursus koopt. Dat is in organisaties niet altijd de beste oplossing! Neem voor korting en abonnementen contact met ons op!

Korting
Vanaf drie medewerkers die dezelfde cursus gaan volgen bieden wij al een korting van 25%.

Abonnement
Met een abonnement koop je onbeperkt toegang tot DYHMe Academy. Abonnementen zijn persoonlijk. Maar ook hier geldt weer: vanaf de derde medewerker geven wij 25% korting. Dat maakt het extra interessant!

Maatwerk

Onze ontwikkelaars maken graag onze cursussen voor u op maat. Uw eigen logo of huisstijl verwerken is eveneens mogelijk. Uiteraard zijn uw modules dan beveiligd en kunnen uitsluitend door medewerkers gevolgd worden die u toegang geeft.

E-learning modules
Bent u op zoek naar speciale leerinhoud? Wilt u een eigen cursus laten ontwikkelen? Dat kan! We overleggen graag met wat de beste oplossing is.

Neem voor overleg en advies over maatwerk en eigen cursussen contact met ons op!

FAQ Organisaties

Voor wie zijn de cursussen geschikt?

Voor iedereen die bij wil leren om waardevol te zijn of te blijven op de arbeidsmarkt.

Hoe kies ik een cursus?

Bij ‘HOME’ in het hoofdmenu kun je verschillende soorten producten kiezen: cursussen, webinars, producten of aanbiedingen.

Bij “CURSUSSEN” staan alle cursussen nog een keer op een rijtje.

Voordat je een cursus aanschaft kun je de Inhoud van de cursus bekijken en een gratis testmodule doen, door op een oranje link te klikken.

Is het mogelijk om de tijdrestrictie aan te passen

Een cursus kun je gedurende een bepaalde tijd uitvoeren. We hebben er een tijdrestrictie opgezet omdat dat de motivatie om door te werken verhoogt. Kom je in de problemen met de beschikbare tijd door ziekte of iets anders, dan stuur je een email en dan verlengen we je cursus gratis.

Het is mogelijk om de tijdrestrictie aan te passen voor groepen. Stuur ons een bericht met je wensen.

Waar gaan de cursussen over?

De cursussen zijn allemaal gericht op het leren van ’21st century skills’. Dat zijn vaardigheden die je nodig hebt op de huidige arbeidsmarkt en en de nabije toekomst. Deze vaardigheden worden op school vaak nog niet aangeleerd.
De Europese Unie heeft vastgesteld welke vaardigheden dat zijn.

  1. Samenwerken
  2. Probleemoplossend vermogen
  3. ICT-geletterheid
  4. Creativiteit
  5. Kritisch denken
  6. Omgaan met informatie
  7. Communicatie
  8. Sociale en culturele vaardigheden

Zie ook ‘Eskills for jobs’

Hoe werkt e-learning?

Met e-learning wordt bedoeld dat je zelfstandig kan leren wanneer je wilt en waar je wilt. Met onze cursussen kan dat inderdaad ook. Je kan het vanaf je iPad doen ‘s morgens in de trein, of op zaterdagmorgen achter je computer als iedereen nog slaapt.

Omdat niet iedereen het prettig vindt om alleen te leren hebben we ook groepscursussen waarbij je een combinatie hebt met webinars of interactieve online trainingen. Samen hou je contact en spreek je af wanneer je bepaalde onderdelen klaar hebt. Dat is prettig en leuk en het stimuleert.

Hoe werkt een cursus?

Nadat je de cursus betaald hebt krijg je bericht om te beginnen. Bij Mijn cursussen zie je jouw cursus staan. Op je eigen tempo doorloop je de cursus. Aan het eind van de cursus is is vaak een quiz. Wil je in aanmerking komen voor een badge dan kun je de quiz insturen.

Tijdens de cursus kun je altijd vragen stellen op het forum. Wanneer je dringende vragen hebt kun je ons chatten via de website.

Kan ik een groepsabonnement krijgen?

Ja, dat kan, kijk daarvoor op de informatiepagina voor bedrijven en organisaties of chat met ons om een afspraak te maken. LINK!

Wat heb je nodig voor de webinars?

Een goede internetverbinding
Een headset
een webcam (los of in je computer)
Kijk op de informatiepagina ‘Informatie over webinars’

Hebben deelnemers contact met een docent?

Bij sommige cursussen kun je ‘huiswerk’ uploaden. daar ontvang je feedback op. Soms zie je een docent in een webinar of chatsessie. Daarnaast kan het zijn dat je via een forum of Facebook contact hebt. In een enkel geval drink je een glaasje met je docent in Zuid Europa.

Contact

We doen heel veel online, maar persoonlijk contact vinden we erg belangrijk!

Je kunt ons bereiken via de chat onderaan elke webpagina:

Als we niet online zijn kan je ons een email sturen. Klik dan op:

DYHme is ook voor organisaties en bedrijven. 21st century skills aanleren wordt zo makkelijk. Een groepsabonnement en ‘op maat’- webinars zijn mogelijk.

© 2016 DYHMe.com | All rights reserved. |  Disclaimer
ut Praesent odio leo. consequat. amet, non ut dolor. facilisis suscipit
Spring naar toolbar