• Geen producten in de winkelwagen.

Beleef een dialoog: Goed samenwerken

Afbeelding: Irina Antonez

Beleef een waarderende dialoog dialoog

Je ervaart wat Waarderend Onderzoek met collega professionals uit het hele land brengt. We  delen ervaringen en dromen en sluiten af met het oogsten van inzichten en vervolgacties. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en een vervolg voor je eigen praktijk.

Voor wie?

Speciaal voor professionals bij overheden, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en (bewoners)bedrijven met opgaves die interne en externe samenwerking vragen.

Thema: Goed Samenwerken

Maatschappelijke en mondiale vraagstukken worden steeds complexer. Samenwerken met verschillende belanghebbenden wordt daarbij steeds belangrijker. Bij de aanpak van de energietransitie, samenleven met nieuwe Nederlanders, bij “Een brede welvaart voor iedereen”, mondiale vraagstukken. We zullen geen oplossingen vinden of doelen halen wanneer we niet samenwerken. Maar wat vraagt dat? Van welke goede voorbeelden kunnen we leren?

Laat je inspireren door ervaringen van andere professionals, uit andere sectoren, uit andere organisaties met andere perspectieven. Deel ervaringen, dromen en ontdek wat wel werkt bij samenwerking en wat dit vraagt van betrokkenen.

Beleef een Waarderende Dialoog*

2,5 a 3 uur live online Waarderende Dialoog*

Goed samenwerken

Donderdag 9 mei 2022, 13:30 – 16:30 uur online via Zoom 

Kosten: € 50,- incl. BTW per persoon

Aanmelden

Doe je niet mee met de Waarderende Dialoog, maar wil je wel je ervaringen of kennis delen over "Goed Samenwerken"?

Scan de QR code dan kom je bij de app van Youmee.

Registreer je dan kom je in de Community van “Goed Samenwerken”, dan ontvang je alleen updates over dit thema. Geen verkoopmails e.d.

Wij werken nauw samen met Youmee om naast onze live en online dialogen ook apps en software in te zetten als participatie methode.

Programma

9:00     Welkom & introductie, Francisca Frenks en Wilma de Buck
9:15     Inspiratie op het thema “Goed samenwerken”
9:45     Kennismaken & ervaringen delen
10:45   Ideaalbeelden van samenwerken
11:00   Stappen en voorwaarden voor samenwerken
11:15   Opbrengsten oogsten en reflectie
11:30   Afsluiting  

*Wat is een Waarderende Dialoog

Wanneer gebruik je de methodiek van de Waarderende Dialoog?

De methodiek van de Waarderende Dialoog gebruik je om met en van elkaar te leren in verandertrajecten, bij innovatie en transformatie. Voor goede samenwerking binnen de eigen organisatie als tussen organisaties in opgaves rond bijvoorbeeld de sociale energietransitie, klimaatverandering, positieve gezondheid, democratische vernieuwing en inclusie. 

De waarderende dialoog aanpak heeft effect op de persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, cultuurverandering en resultaten in zorg en onderwijs en publieker sector. Wordt toegepast bij samenwerking binnen en tussen organisaties & bedrijven, in lokale en regionale netwerken en samenwerkingsverbanden.

Wil je liever een dialoog binnen je eigen organisatie, team of samenwerkingsverband?

Dat kan voor groepen van minimaal 6 personen. 

Mail ons voor een online afspraak: dialoog@dyhme.com

 

Wil je ook een Waarderende Dialoog leren ontwerpen?

Direct na de cursus Begeleider Waarderende Dialoog kun je in direct de cursus Ontwerpen Waarderende Dialoog doen. Zie: https://dyhme.com/cursus-waarderende-dialoog-ontwerpen/

Copyrights by Dyhme.com | XWebinar.nl 2014

top
Copyright owned by Dyhme.com © XWebinar.nl. All rights reserved. Dyhme is part of XWebinar.nl.