• Geen producten in de winkelwagen.

Reviews dialoog “Gewenst gedrag op de werkvloer”

Uitspraken van deelnemers na de dialoog


 

Ik ben geïnspireerd door dit dialoog, de verschillende perspectieven. Ook het moment op het einde zorgt ervoor dat het direct toepasbaar is in het eigen leven. Daarnaast neem ik deze gestructureerde manier van gespreksvoering mee. Ik vond het een prettige vorm dialoog te voeren.


 

Veel verschillende inzichten en kennis.


 

Fijn om samen in kaart te brengen een werkomgeving met gewenst gedrag.


 

Verschillende perspectieven bekijken, leren luisteren, doorvragen, gelijkenissen zoeken, boeiend, menselijk.


 

Ik ben waardevol als werknemer. Ik neem mijn kwaliteiten en kennis mee en dan moet ik niet te klein over denken.


 

Iedereens perspectief ook vanuit verschillende werkvelden maar dat er toch zoveel overeenkomsten zijn in de dingen die we zoeken in het gewenste gedrag op de werkvloer.


 

Geïnspireerd door de antwoorden van anderen en een beter beeld van hoe ik mijn werkomgeving anders zou willen zien.


 

Ik vind het ontzettend leuk de ervaringen van de jongere deelnemers te horen.


 

Ik neem mee uit deze dialoog dat ondanks dat je met veel verschillende mensen praat over een onderwerp, iedereen voor een groot deel dezelfde verlangens heeft. Daarnaast ben ik mij er ook meer bewust van geworden dat ik ook onderdeel ben van een werksfeer en dat het goed is om soms even dapper te zijn en ‘ander soort’ gedrag te laten zien dan dat je collega’s doen.


 


 

Ik vond de positieve benadering prettig omdat ik merkte dat ik zo geïnspireerd werd wel denk ik dat het goed is om ook bij de andere kant kort stil te staan hoe het ook kan zijn op de werkvloer. Het schijnt af en toe door. Ik denk dat het fijn is omdat ook bespreekbaar te maken.


 

Ja. iedereen had de ruimte om hun ervaringen te delen ook hebben we verschillende werkvelden er waren aspecten die in je eigen werkveld ook herkend.


 

Zo in een veilige omgeving. Het zou leuk en uitdagend spannend zijn binnen bestaande organisaties en teams te doen.


 

Ja je kan open en eerlijk communiceren. Niemand kent je werk. Voelde mij vrij om te spreken.


 

Ja er is weinig kans op conflicten en er wordt echt naar elkaar geluisterd.


 

Ja omdat het een open gesprek is met een positieve mindset. Doordat de dromen en learnings met elkaar zo open gedeeld worden krijg je weer nieuwe perspectieven en inzichten.


 

Ja, er is veel begrip en respect naar elkaar. dit maakt het een fijne omgeving.


 

Jazeker. Wanneer de focus ligt op het positieve/ op waar men van droomt, dan heeft dat een hele andere lading dan wanneer de focus ligt op wat niet gewenst is. Dat laatste levert veel meer spanning op. Terwijl het richten op het positieve uitnodigt om je open te stellen.


 

JA! Ik denk dat dit je bewust maakt dat er op verschillende werkplekken wel verbeterpunten zijn en dat je dus niet er alleen voor staat. Daarnaast denk ik dat het voor heel veel werkgevers/leidinggevende/directeuren goed zou zijn om in dialoog te gaan met hun werknemers om zo een fijne werksfeer te creëren


 


 

Dat mensen goed naar mij luisteren


 

Dat mensen mij vragen stellen


 

Dat mensen mij goed belonen


 

Dat mensen mij bevestigen


 

Betrokkenheid


 

Complimenten van leidinggevenden, vooral persoonlijke, geen algemene.


 

Dat wij elkaar inspireren als team


 

Dat ik hoor wat ik goed doe zodat ik meer vertrouwen krijgt.


 

Dat wij elkaars kwaliteiten gebruiken in het team.


 

Dat ik ,vooral als ik iets goed doe, het hoor


 

Dat ik iets kan betekenen voor een ander


 

Dat ik fouten mag maken of out of the box mag zijn als ik dat wil.


 

Dat ik niet beknot word in mijn rol, bijvoorbeeld in de zorg.


 

Dat ik voldoende uitdagingen heb


 

Als iemand mij in mijn kracht zet. Dus ziet wat ik in mij heb.


 

Dat ik complimenten ook kan aanvaarden.


 

Dat ik erop kan vertrouwen dat mensen eerlijke complimenten geven.


 

Dat ik gestimuleerd word met kleine stapjes.


 

Dat ik geholpen word om te groeien, bij het leren van nieuwe dingen


 

Dat ik flexibel kan kiezen om of thuis of op het werk te werken. En dat mensen zelf hun verantwoordelijkheid nemen daarin.


 

Dat er humor is op het werk.


 

Dat ik en iedereen fouten mag maken.


 

Dat ik goed mijn grenzen aan kan geven en die ook gerespecteerd worden.


 

Als mijn patiënten/cliënten blij zijn. Daar doe ik het voor. Voldoening van mijn werk.


 

Dat ik mag kiezen met wie ik samen wil werken. Ik wil alleen met mensen werken met wie ik goed kan samenwerken.


 

Als collega’s duidelijk communiceren vind ik dat heel fijn bij de samenwerking.


 

Als mensen met goede zin op kantoor komen.


 

Als collega’s gewoon vriendelijk zijn


 

Als niemand buitengesloten wordt


 

Als er geen seksistische opmerkingen meer worden gemaakt. Ook niet in de keuken.


 

Als ik altijd durf op te komen voor een collega, die bijvoorbeeld een seksistische opmerking naar haar hoofd geslingerd krijgt.


 

Als iedereen respect heeft voor elkaar


 

Als er meer reflectie is in plaats van iemand met de schuld opzadelen. Fouten moeten niet worden afgestraft, maar er moet gekeken worden hoe het zo kon komen. Een teamverantwoordelijkheid dus. Vooral in de zorg. Meer naar het proces kijken.


 

Dat je er mag zijn zoals je bent.


 

Dat jongeren en ouderen goed samenwerken.


 

Copyrights by Dyhme.com | XWebinar.nl 2014

top
Copyright owned by Dyhme.com © XWebinar.nl. All rights reserved. Dyhme is part of XWebinar.nl.