• Login
  • Geen producten in de winkelwagen.

Stay in … expand your skills

Blijf meedoen, ontwikkel je vaardigheden.

Het is fijner als je mee kan blijven doen

Als je bij wil blijven, dan zul je steeds bij moeten leren? Dat hoeft niet altijd op school; een krant lezen een paar video’s bekijken helpt zeker ook. In je werk zul je bij moeten blijven, maar ook privé. Betaal je ook al met je telefoon bij de supermarkt? Weet je hoe je je email-spam kunt reduceren?

Bij de Stichting voor Leerplanontwikkeling is bedacht dat het onderwijs ge-update moet worden. Maar wat is dan belangrijk? Ze hebben een mooi diagram ontwikkeld waar belangrijke vaardigheden in genoemd worden. Zie afbeelding.

 

Dyhme is een platform voor aanbieders en deelnemers

Dyhme is bedoeld als platform, waar aanbieders van cursussen, trainers, facilitators kennis willen delen met deelnemers. Kennis en ervaring op het gebied van 21st eeuwse vaardigheden.

De bedoeling van alle cursussen is dat je er verder mee komt in je werk of privé.

Ruim tien jaar geleden kreeg ik het idee hiervoor en nu ga ik echt beginnen. In de tussentijd heb ik veel ervaring opgedaan met online trainingen en cursussen. Mijn aanbod op Dyhme is dan ook praktisch en effectief gebleken. Alle cursussen die op Dyhme komen zullen dus praktijkgericht zijn: je moet er iets mee kunnen.

Dyhme houdt toezicht op kwaliteit en effectiviteit van de cursussen en online bijeenkomsten, maar experimenteren wordt toegestaan.

Ik roep iedereen op die een boeiende cursus of online workshop kan geven in het kader van 21st eeuwse vaardigheden, contacten met mij op te nemen voor meer informatie.

Email mij: francisca[@] dyhme.com.

Met vriendelijke groet en tot ziens in een live sessie.

Francisca Frenks

Copyrights by Dyhme.com | XWebinar.nl 2014

top
Copyright owned by Dyhme.com © XWebinar.nl. All rights reserved. Dyhme is part of XWebinar.nl.